Energiruder

Nye Energiruder ?

  1

Bestil dit GRATIS eftersyn


vi kontakter dig inden 24 timer

  2

Vi laver dit eftersyn sammen


og du får vores anbefalinger

  3

Vi laver dig et tilbud


Vi laver dig et tilbud på vores anbefalinger


Har du råd til at lade være?

Glarmester STENDER tilbyder GRATIS vindueseftersyn af dit hjem. Det er helt uforpligtende at få os ud og se dine vinduer efter. Trænger de til forbedringer i form af udskiftning til nye moderne energiruder, eller vedligehold med udskiftning af bånd eller lister.

Ved vores VINDUESEFTERSYN laver vi et komplet eftersyn af hele vinduet

Energiruder

Hos os får du altid de nyeste og mest moderne energiruder og altid med højisolerende komposit varmkant i grå eller sort som standard. Vores ruder er med sit jernfattige energiglas også en af de klareste ruder på markedet.

Vi tilbyder også energiruder med flere funktioner.


Sikkerhed/sikring


Hjemmet er det sted, hvor vi opholder os hovedparten af vores tid. Her ønsker vi at føle os trygge. For familien med børn, er det vigtigt at forebygge uheld, hvor de kan komme til skade, hvis en rude går i stykker. Ved indbrud er der ofte ruder, der knuses. Dette kan du sikre dig imod, da ruderne er markant stærkere end almindelige termoruder - trygt og godt.


Støj


Det er sundt at være udhvilet – det er alle klar over. Støj og larm udefra forstyrrer og er en kilde til bl.a. dårlig søvn. Dine ruder er det sted, hvor støj nemmest trænger ind i dit hjem. Vores lyddæmpende ruder reducerer støj og lydgener - så du kan vågne op frisk og veludhvilet


Solafskærmning


Om sommeren, når solen står på, kan det blive ubehageligt varmt og næsten som i et drivhus i boliger med eksempelvis sydvendte vinduer. Med solafskærmning indbygget i ruderne får du en løsning, der kombinerer de højisolerende egenskaber med solafskærmning, uden at det går ud over glassets gennemsigtighed.

Vinduets generelle stand


Rammer og karme

Er der råd og eventuelle skader der påvirke vinduets funktion

Glaslister


Er der revner og sprækker, sidder de tæt til rude og ramme, er glasbåndet nedbrudt

Fuger


Fuge mellem vindue og murværk

Er den hel og uden sprækker

Rudens alder og kvalitet


Er det energiruder, og er de med varm kant

Maling


Er maling påkrævet

Tætningslister


Er de bløde og fleksible, og slutter ramme og karm tæt

 
 
 
 
 

Bestil dit vindueseftersyn her


Hvis du skifter din gamle almindelige termorude ud med en energirude, så kan du begynde at spare penge på varmeregningen fra dag ét! I langt de fleste tilfælde vil det sige at din investering har tjent sig hjem allerede efter 3 år.

Energiruder giver et langt mere behageligt indeklima, fordi de reducerer det såkaldte ”kuldenedfald” fra ruden, som opstår, når der er en temperaturforskel mellem inder- og ydersiden af ruden.