Garanti

Hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde, så kontakt os – vi vil gøre alt for at sikre, at du bliver en tilfreds kunde.

 

Hvis det ikke er nok, så har du altid mulighed for at klage til Glarmesterlaugets Garantiordning, Gothersgade 160, 2.th, 1123 København K, www.glarmesterlauget.dk.

 

Endelig kan du mod betaling klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, http://www.kfst.dk/

62 21 16 31

Danmarks bedste håndværkergaranti

 

 

Vi er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning – Glas med Garanti.

Der er mange der udfører glasarbejde. Kun med en glarmester dækket af Glas med Garanti kan du være sikker på kvaliteten – også i det lange løb.

Glarmesterlaugets Garantiordning dækker i 5 år og op til 100.000 kr. pr. sag. Garantien dækker montering af glas og vedligeholdelse af glasisætninger, herunder nødvendigt tømrer/snedker-, el-, maler- og smedearbejde, bearbejdning af glas, facadearbejde, montering af dør - og vindueselementer, fugearbejde, fremstilling af blyruder og indramningsarbejde.

Vi giver selvfølgelig også garanti, efter loven om forbrugerkøb, samt minimum 5 års garanti på energiruder, og op til 10 års garanti på vindueselementer fra udvalgte leverandører.

Husk derfor at se efter garantimærket inden du vælger glarmester til din næste opgave.

 

 

 

 
 
 
 
 

Glarmester STENDER

Rytterskoven 10 - 5700 Svendborg 62211631